Fem medaljer i rad på tre dagar och 104.000:- intjänat

Fina insatser 5-7 september gav fem raka medaljer och 104.000:- intjänat.

På Bergsåker onsdag 05/09 i lopp 1 debuterade Västerbo Cirkus för Ville Karhulahti. Hamnade i tredje ytter och aviserade intresse på sista lång mot slutkurvan. Öste på och avancerade snart till andra plats. Spurtade sedan fint och säkrade silvret. Fin insats i debuten och noteras för rekordet. 1.17.5.

Stall Västerbo Cirkus – Easy äger

Serenity Face följde i lopp 3  för Tommi Mäenpää som inte kom ner i banan och vandrade i tredje ca 600 m. Hittade lagom ner i rygg på Expect One (2) i dödens som galopperade och så fick vi dödens istället. Gick sedan där resten av loppet och kämpade. Serenity Face tilldelas tapperhetsmedalj för sin insats efter en besvärlig löpning. Och inte nog med det, hon satte nytt pers också, med sekunden till 1.15.5 am. Rent lysande.

Lustberget AB, Borlänge äger

Ginotonic avslutade besöket på Bergsåker 05/09 i V86-7 för Ville Karhulahti. Ekipaget hamnade i femte ytter när positionerna var intagna. Ginotonic fortsatte sin attack först i tredje och det bet bra genom slutsvängen. Han hade dock för långt fram till täten efter 11,1 sista femhundra och fick nöja sig med bronspengen. Fin insats och vässade perset över långt med tiondelen till 1.15.0. En kamp av rang.

Easy KB, Uppsala äger.

Tsar Brodde för Björn startade i lopp 11 på Gävle 06/09. Sesam öppnade sig för Björn som körde rakt fram från bakspår till först i andra. Efter ett varv styrde Björn fram Tsar Brodde som ökade farten och pressade sig till ledningen och höll undan över mål till guldet på klasshästens vis. Fin insats och noteras för rekordet över långt till 1.16.3.

Bö Hans, Norge äger

På Romme 07/09 startade Bear Seat för Tommi Mäenpää i lopp 4. Fick en ogynnsam löpning i tredje spår första varvet. Ekipaget kom sedan ner sist i andra spår varvet kvar och Tommi lotsade, med tungan på vågen, fram Bear Seat mellan hästar med millimeterrättvisa. så att hon fick visa vilket mod hon har och spurtade efter 14,5 sista femhundra till bronset. Rejäl insats och berömlig och försåg platslirarna med 3 ggr degen.

Lustberget AB, Borlänge äger